Over mij

Mijn naam is Vivien Oosterwijk, in 2014 ben ik met VIV.ID Interieur- & Verkoopstyling gestart. Ik heb een enorme passie voor styling, design en alles wat met interieur te maken heeft.

Mijn naam, Vivien, welke letterlijk “Levendig” betekent heb ik vertaald naar het Engelse “vivid”. Naast dat vrienden en familie regelmatig naar mij refereren als een levendig persoon is mijn werkveld ook direct verbonden met de leefomgeving.

Ik heb het vermogen om door het grootste bouwval nog een schitterende inspirerende woning te zien. Met mijn gedrevenheid en enthousiasme weet ik vaak anderen te inspireren.

Inspiratie haal ik uit reizen, fotografie maar ook uit alledaagse dingen. Verder ben ik altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van interieur. Hiervoor haal ik inspiratie uit interieurblogs, internationale tijdschriften en binnen- en buitenlandse interieurbeurzen.

Na 3 jaar stylist bij groeiend woonaccessoiremerk Riverdale te zijn geweest weet ik als geen ander het belang van de juiste accessoires en het gebruik hiervan.

In 2014 ben ik opgeleid door House of KIKI als gecertificeerd verkoopstylist.