Interieuradvies

Steeds meer mensen vinden hun interieur belangrijk. Je wilt je thuis fijn voelen, vrienden kunnen ontvangen, ontspannen maar ook energie opdoen. Het is belangrijk dat je interieur een goede basis heeft van meubels die lang mee kunnen. Zo hoef je slechts de accessoires en aankleding af en toe aan te passen.

Ben je van plan je interieur te veranderen? Of misschien wil je een nieuwe creatieve indeling (met huidige meubels)? Of wil je een make-over, het hele traject uit handen geven en volledig ontzorgd worden? Ik kan je helpen de juiste keuzes voor jouw persoonlijke interieur zodat je huis een plek wordt waar jij je thuis voelt. Ik denk met je mee over indeling, kleurgebruik, accessoires en creatieve oplossingen passend binnen je budget.

Ook als het op je werkplek aankomt is het belangrijk dat je in een inspirerende, mooi vormgegeven ruimte bent waar je je goed voelt en productief kunt zijn. VIV.ID kan ook hier adviseren in ruimtelijke indeling en stijl.

Ik kom graag bij je langs om de wensen voor je woning/werkplek te bespreken. Ik wil graag weten welke sfeer en stijl je aanspreken en wat je wensen voor de ruimtes zijn. Om een goed beeld te krijgen kun je van tevoren vast wat beeldmateriaal verzamelen van interieurs welke je aanspreken. Aan de hand hier van en je beschikbare budget kunnen we een plan en advies op maat maken.

Je wensen zoals je deze hebt aangegeven in het (kosteloze) intakegesprek vormen de basis voor het advies. Zodra het interieurontwerp klaar is zal ik deze bij je thuis komen presenteren. Hierna kun je er voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met het interieuradvies  of de styling uit te besteden aan VIV.ID.

Een advies op maat bestaat meestal uit een moodboard met ideeën voor meubilair, accessoires, kleur, materiaal en verlichting. Ook ontvang je een plattegrond met indeling en een aantal 3D schetsen van de ruimte.Tot slot zal ik verklappen waar de gekozen meubels en accessoires eventueel verkrijgbaar zijn

Wil je graag meer informatie over interieuradvies van VIV.ID of een kosteloos intakegesprek bij je thuis? Neem dan even contact met mij op.